Arkut

Kaunis ja ajatuksella
valittu

Valikoimamme sisältää puisia ja verhoiltuja arkkuja. Kaikki ruumisarkkumme valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista ja suurella ammattitaidolla.

Venho hauta-arkku

Vilja

Kypsyvä vilja vie muistoissa lapsuuden elokuuhun, pellon laidalle, kun ilmassa tuntuu jo aavistus syksystä. Vaaleaa pellavaa vasten erottuu herkkä, puusta leikattu viljakuvio.

Arkun sisustus on pellavaa.

950€

Ranta

Arkku vie ajatukset rauhaan, kauniin rantamaiseman tyyneyteen. Linjakasta pellavaverhoilua koristavat upea, hillitty brodeeraus sekä levolliset nauhalaskokset.

Arkun sisustus on pellavaa.

920€

Mänty

Korkeuksiin kurottava, vahva mänty osuu suomalaiseen sieluun. Puusta leikattu mäntykuvio ja pellavalla verhoiltu pinta ovat kaunis yhdistelmä voimaa ja herkkyyttä.

Arkun sisustus on pellavaa.

950€

Runo

Runo laskostaa eletyn elämän kerrokset lyyrisen kauniisti ja levollisesti pellavalla verhoiltuun arkkuun. Hillitty mutta ryhdikäs pellavanauhus viimeistelee arkun rauhallisen ilmeen.

Arkun sisustus on pellavaa.

890€

1 Kansisäde

Suomalaisen arkkuperinteen taidonnäyte: kaunis ja taidolla tehty sädelaskostus laskeutuu koko kannelle. Puhtaan valkea, rauhallinen kokonaisuus.

770€

Valonsäde

Valkean arkun solmulaskos sitoo elämän säteet huolella yhteen, kerää elämän moninaiset polut kauniisti lähdön hetkeen. Perinteisen arkun ilme on eleettömän kaunis ja rauhaisa.

750€

Hohde

Puuvillaverhoiltu Hohde on kaunis puhtaanvalkoinen ja selkeälinjainen arkku, jonka kylkeä koristaa Punkalaitumella valmistettu kaunis pitsinauha.

720€

Honka 42

Hongassa yhdistyvät ruskeaksi käsitelty kotimainen honka ja kaunis muotoilu. Suomalaisen käsityön taidonnäyte on arvokas ja perinteinen viimeinen leposija.

1270€

Honka 44

Punertavan sävyinen honka ja perinteinen suomalainen muotoilu muodostavat uljaan, puhuttelevan yhdistelmän. Perinteikäs ja jykevä arkku on luonnonläheinen ja arvokas. Kannen harjalauta on viimeistelty sileäksi.

1290€

Joutsenet

Arkun taidokas laskostus avartaa maiseman joutsenille, jotka lentävät tyynesti kohti määränpäätä. Luonnonvaalea väri korostaa luonnonläheistä, rauhallista tunnelmaa.

890€

Kalla

Kalla-arkun on suunnitellut Ritva-Liisa Pohjalainen. Innoituksena on toiminut kallan sulava ja linjakas muoto. Jokainen Kalla-arkkuun käytetty puu on yksilö, ja sen vuosirenkaat sekä huolella työstetty urapinta kuvastavat ainutlaatuisen elämän tarinaa.

1350€

Venho

Ratia Brand Co:n suunnittelema Venho kuvastaa luonnon karun kaunista voimaa: myrskyävän meren sitkeyttä mutta samalla viimeisen matkan lopullisuutta ja tyyneyttä. Kansi on viimeistelty rouhealla hamppuköydellä

1550€

Pakettihintaan
650€

Perusarkku, paikalliskuljetus, uurna

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

© 2024 Laitilan Hautauspalvelu